PÉCS CUP INTERNATIONAL TOURNAMENT

pecscup2019 sep 278x391 
20-22. Sep 2019.

Támogatóink

hotel

tintacentrum logo

Emberi Erőforrás Támogatáskezelő logo


sosz logo

miniszterelnokseg logo

I. Pécs Kupa nemzetközi verseny


Szeptember 10-11-én rendeztük meg az I. Pécs kupa nemzetközi versenyünket a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban. A versenyen 10 ország 25 egyesülete vett részt, és nagy örömünkre bemutatót tartott a felnőtt együttes kéziszer válogatott is.

pécs cup 2011A verseny megnyitóján részt vett Bánki Erik, az Országgyűlés Sport bizottságának elnöke, Csizi Péter Pécs város alpolgármestere, és Barna Béla , a Pécs Holding vezérigazgatója.
Összesen 17 kategóriában hirdettünk eredményt, „A” és „B” kategóriában egyaránt.
Az összetett versenyben Vörösvári Csenge, Frei Judit, Ákoshegyi Eszter és Lovász Lili ezüstérmet, míg Peti Viktória, Bévárdy Gréta és Hiti Maja Boglárka, Tabár Panna bronzérmet szereztek. A szerenkénti versenyben a legjobb helyezést Hiti Maja Boglárka érte el, ő a szabad gyakorlatával és kötéllel is első helyen végzett. A finálékban Szalai Hanna junior válogatottunk 2. lett buzogány gyakorlatával. Szép volt lányok, gratulálunk az edzőknek is!
Minden külföldi vendégünk dicsérte a versenyt, a szervezést, és biztosítottak bennünket arról, hogy jövőre is eljönnek hozzánk. Ezúton is köszönjük a magyar és külföldi kluboknak is  a részvételt, a szülők segítségét és reméljük, hogy talán nem is kell egy évet várni az újabb pécsi nemzetközi versenyre.
Találkozzunk ismét 2012-ben! 

© 2011-2019 Pécsi Ritmikus Gimnasztika Sportegyesület. Minden jog fenntartva.